NM gullbilletter


To ungdomsbedrifter fra Storsteigen videre til NM-finalen i ungt entreprenørskap!

Storsteigens to bedrifter som deltok på Ungt Entreprenørskap Hedmarks fylkesmesse torsdag 9.mars gikk begge direkte videre til NM-finalen på Lillestrøm etter å ha tatt til sammen hele 7 priser! I tillegg må nevnes at den dyktige bedriften "Boks og Bakst UB" valgte å planlegge og produsere hjemme på skolen!

Skolen gratulerer dyktige elever og veiledere med prestasjonen, og ønsker lykke til videre med læringsarbeidet og NM-deltakelse!

NM gullbilletter
Foto: Kristin Berntsen

Skolen deltok med to bedrifter, "Enklere gårdsdrift UB" og "Fjøs og tjenester UB", selvsagt tett fulgt av sine dyktige veiledere Vidar, Mari og Trond!
Etter en lang dag ble utrolig nok begge bedriftene kronet med NM Gullbillett, hvilket innebærer at de er direktekvalifisert til selveste NM-finalen på Lillestrøm i mai måned! Gratulererer med prestasjonen, og lykke til videre!

Les også artikkel på Alvdal midt i væl'a https://www.alvdalmiv.no/bygdeliv/ung/8262-to-ungdomsbedrifter-fra-storsteigen-fikk-gullbillett-til-nm

Samlet oversikt over de enkelte priskategoriene ser du her: http://www.ue.no/Hedmark/Kalender/Fylkesmesse-UB-9mars-Hamar#tab7

Besøk bedriftene på https://www.facebook.com/fjosogtjenester/?fref=ts og https://www.facebook.com/enkleregardsdrift/?fref=ts !

123

Enklere gårdsdrift UB

1234

Fjøs og tjenster UB

boks og bakst ub

Boks og bakst UB- her fra SUM-messa på Tynset hvor de vant pris i kategorien gastronomi.